PP 2-NC – Masina cu control numeric pentru frezare tincuri si executare gauri


Brand: HOFFMANN SCHWALBE
Cod Produs: PP 2-NC

Cere detalii


  Descriere

  Destinatie: Frezare tincuri si executate gauri pentru cepi de minim 8 mm.

  Descriere: Mașină cu comanda numerica pentru pregătirea imbinarilor în componente de construcție (ex: ferestre și usi). Executa frezari si gauriri in poziții variabile, orizontal sau vertical, dar si pe lungimea pieselor de prelucrat. Suprafata de lucru acoperita:  X = 210 mm și Z = 140 mm .

  Dimensiuni pana Hoffmann folosite: W 1/2/3

  Recomandat pentru: rame (pentru tablouri, oglinzi, etc), stucaturi, baghete, cadru de fereastra si ferestre, balustrade, cornise, grinzi, fatade, plinte, montanti, toc de usa si captuseala, arcade.

  Mod de functionare: Datele si parametrii de procesare se introduce direct de pe panoul cu touch-screen, color,  de 5,7 ” sau se transfera prin intermediul unei conexiuni USB care este de asemenea disponibila. Programele pot fi salvate și accesate rapid din biblioteca cu 100 de programe de frezare și gaurire disponibile. Pentru confortul operatorului este disponibil un meniu multi-lingual. Utilajul ofera posibilitatea de prelucrare simultan a două piese pe ciclu in regim simetric. Îmbinarea se poate face pentru unghiuri de la 0° – 67° sau unghi drept de 90°. Pentru conexiuni nod sunt butted si blocate .

  Date tehnice
  Tensiune de alimentare 3 x 400 V
  Putere motor 4 x 1.0 kW
  Viteza de rotatie 34.000 r.p.m.
  Panou de comanda 5.7”, color touch-screen
  Actionare Electrica
  Fixare reper Pneumatica
  Dimensiune max suprafata de prelucrat 210 x 140 mm
  Adancime maxima de frezare 30 mm
  Diametrul de conectare la exhaustare Ø100 mm
  Dimensiuni 1.000 x 750 x 1.500 mm
  Greutate 240 Kg
  Prezentare video