Portofoliu utilaje mobilier PAL

Din ce in ce mai mult solicitat din cauza design-ului posibil si a pretului mai accesibil mobilierul din PAL nu este nici mai slab calitativ si nici mai usor de fabricat. Cei ce considera mobilierul din PAL „niste cutii prinse in suruburi” ar trebui sa inteleaga ca elementele din PAL nu iti „ofera” posibilitatea de a ascunde defectele prin vopsire sau repararea acestora prin slefuire. Drept urmare producatorii de mobilier din PAL nu au sansa si varianta de a lucra cu tehnologie inbatranita, second-hand sau a efectua operatii manual iar utilajele din linia de productie fac diferenta.

Alegerea furnizorului de utilaje in acest domeniu are la baza cateva principii clare:

 1. Brand cu experienta si specializat
 2. Furnizor cu standarde exprimate si respectate
 3. Raport performanta-pret

Prin protofoliul nostru va propunem:

 1. C.E.H.I.S.A.: companie  cu o experienta de 50 ani exclusiv in proiectarea si fabricarea utilajelor pentru aplicarea cantului. Tehnologiile sunt adaptate pentru orice forma de organizare fie acestea ateliere mici sau entitati industriale prin gamele de utilaje in portofoliu: Mycro, Flexy, Compact si Compact PRO. Fabrica cu suprafata de 7.900 m² include toate ciclurile de productie, de la prelucrarea si transformarea metaluilui in elemente constructive la faza de asamblare si testare.
 2. ACM: Producator utilaje cu comanda numerica pentru debitarea panourilor melaminate in pachet care garanteaza calititate si exactitate in stabilirea cotelor indiferent de gama, fie aceasta profesional sau industrial. Utilajele ACM prin inglobarea dotarilor optionale pot deasemenea oferii avantaje prin efectuarea unor operatii dedicate precum nutuire sau decupare si pot simplifica operatiile urmatoare prin etichetare.

Portofoliu utilaje prelucrarea lemnului

Bazat pe o experienta in industrie de 15 ani si o prezenta independenta de 3 ani ne dorim ca prin portofoliul prezentat sa oferim solutii complete si pe alocuri unice. Furnizorii di portofoliul WWS Technology Trade SRL sunt alesi pe baza experientei acestora in fabricarea utilajelor pentru prelucrarea lemnului si in aceeasi masura pentru calitatea produselor lor.

Lista partenerilor nostrii:

 1. MOReTEN – Suedia: fabrica utilaje pentru prelucarea lemnului de peste 25 de ani. Unice in domeniu sunt masina de frezat multifunctionala cu ax inclinabil 270 °
 2. HOUFEK – Cehia: Ofera solutii complete pentru prelucrarea lemnului, slefuire, calibrare, rustificare si utilaje CNC cu comanda numerica
 3. HOFFANN SCHWALBE -Germania: Utilaje pentru prelucrarea lemnului si a produselor combinate lemn-aluminiu, imbinare cu ajutorul unor pene coada de randunica si pentru sistemului de imbinare pentru pardoseala “Fox floor key”.
 4. OMEC – Italia: Utilaje pentru frezare tincuri. Imbinari deosebite pentru elemente de mobilier, sertare si cutii.
 5. BESSEY – Germania: Cleme de strangere, sisteme de fixare cu excentric, prese, etc
 6. VACUFLEX – Germania: Furtunuri pentru exhaustare
 7. WWS – Solutii personalizate pentru ateliere de tamplarie: Utilaje, scule ci consumabile