Masina combinata rindeluire-profilare laterala H410Brand: MOReTENs
Cod Produs: rpl H410

Cere detalii


  Descriere

  Masina de rindelui la grosime echipata cu arbore suplimentar de frezare situate pe masa de rindeluire. Pentru prelucrarea celor patru fete a unei piese este nevoie de doar doua treceri. Disponibila in doua variante, una pentru atelierele de tamplarie cu pretentii ridicate referitoare la calitatea prelucrarii si echipata in configuratie standard cu rola de cauciuc la iesire si cealalta pentru locatiile unde se prelucreaza cherestea umeda echipata cu un motor mai puternic la unitatea de avans.

  Destinatie:

  Atelierele care incep sa se dezvolte si simt nevoia de a avea utilaje individuale dedicate pentru fiecare operatie in  parte. Cu aceasta masina se acopera operatia de rindeluire si cea de frezare-profilare astfel incat impactul aspra productivitatii sa fie dublu.

  Avantaje:

  Echipata cu motor separat pentru unitatea de avans care asigura o transmisie integrala a puterii face posibila prelucrarea materialelor care nu respecta intrutotul gradul de umiditate.
  Arborele de rindeluire este prevazut din constructie cu posibilitate de echipare cu patru cutite insa se recomanda echiparea cu doua cutite de rindeluit (echipare standard) si doua cutite profilate astfel incat la o trecere sa se optina deja profilarea dorita.
  Mesele de indreptare nu trebuiesc indepartate in momentul folosirii masini la rindeluire. Acest lucru ofera viteza de lucru si totodata asigura confortul pastrarii setarilor.
  Amprenta la sol de mici dimensiuni ajuta ca acestui utilaj sa i se poata gasi loc in orice atelier si oriunde in locatie.

  PERFORMANTE:

  Prelucrare pe 2 fete l = 310 mm, h=100 mm
  Prelucrare la rindeluire l = 410 mm, h=260 mm
  Optionale
  Viteza de avans variabila 2-12 m/min
  Masa support pentru unitatea de rindeluire 350 x 400 mm