Portofoliu utilaje mobilier PAL

Din ce in ce mai mult solicitat din cauza design-ului posibil si a pretului mai accesibil mobilierul din PAL nu este nici mai slab calitativ si nici mai usor de fabricat. Cei ce considera mobilierul din PAL „niste cutii prinse in suruburi” ar trebui sa inteleaga ca elementele din PAL nu iti „ofera” posibilitatea de a ascunde defectele prin vopsire sau repararea acestora prin slefuire. Drept urmare producatorii de mobilier din PAL nu au sansa si varianta de a lucra cu tehnologie inbatranita, second-hand sau a efectua operatii manual iar utilajele din linia de productie fac diferenta.

Alegerea furnizorului de utilaje in acest domeniu are la baza cateva principii clare:

  1. Brand cu experienta si specializat
  2. Furnizor cu standarde exprimate si respectate
  3. Raport performanta-pret

Prin protofoliul nostru va propunem:

  1. C.E.H.I.S.A.: companie  cu o experienta de 50 ani exclusiv in proiectarea si fabricarea utilajelor pentru aplicarea cantului. Tehnologiile sunt adaptate pentru orice forma de organizare fie acestea ateliere mici sau entitati industriale prin gamele de utilaje in portofoliu: Mycro, Flexy, Compact si Compact PRO. Fabrica cu suprafata de 7.900 m² include toate ciclurile de productie, de la prelucrarea si transformarea metaluilui in elemente constructive la faza de asamblare si testare.
  2. ACM: Producator utilaje cu comanda numerica pentru debitarea panourilor melaminate in pachet care garanteaza calititate si exactitate in stabilirea cotelor indiferent de gama, fie aceasta profesional sau industrial. Utilajele ACM prin inglobarea dotarilor optionale pot deasemenea oferii avantaje prin efectuarea unor operatii dedicate precum nutuire sau decupare si pot simplifica operatiile urmatoare prin etichetare.
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *