Cere detalii

  Descriere

  Seria DDS – Dual Drum Sander este proiectata pentru finisarea componentelor de mobilier, pentru elemente in constructii sau pentru calibrarea oricarui material lemnos. Aceasta masina este o parte importanta a procesului de productie, proiectata pentru performante industriale si profesionale si indeplineste criteriile de utilizare zilnica.

  Slefuitorul cu tambur dublu se caracterizeaza printr-o constructie solida si robusta ce garanteaza o abatere de 0.2mm pe toata latimea de prelucrare si un motor puternic. Cei doi tamburi de slefuire cu diametru de Ø 150 mm realizati din duraluminiu, precis echilibrati si imbracati cu cauciuc. Tamburul din fata este conceput pentru banda abraziva de granulatie mica pentru o calibrare eficienta  in timp ce tamburul din spate, prevazut cu un sistem de reglare micro-metrica care va permite sa reglati o inaltime diferita de cea din fata, este proiectat pentru benzi abrazive de granulatie fina – ceea ce ofera un finisaj superior.Asigura finisaj final, perfect doar printr-o singura trecere.

  Banda abraziva cu latimea de 75 mm sau 100 mm este infasurata in spirala pe tambur si are cleme care permit o schimbare rapida si usoara a abrazivului. Suprafata cauciucata asigura fixarea stabila a benzilor.

  Banda transportoare este confectionata dintr-un material textil cauciucat si este angrenata de un motor independent cu doua trepte de viteza. Ambele viteze pot suporta planificarea cu o precizie de 0,2 mm pe toata latimea de slefuire.

  Piesa de prelucrat este presata pe banda transportoare cu trei role de presiune tensionate cu arc.

  Doua guri pentru conectarea la instalatia de exhaustare garanteaza o extractie aproape completa in timpul slefuirii.

  Se livreaza cu banda abraziva granulatie 80 pentru primul tambur si granulatie 100 pentru al doilea tambur.

  Date tehnice
    DDS-225 DDS-237
  Tensiune de alimentare 3 x 400 V
  Putere motor 5.5 kW 8.5 kW
  Viteza de rotatie a tamburilor 1.400 r.p.m.
  Viteza de avans 2 / 3 m/min
  Diametrul tamburilor Ø152 mm
  Latimea maxima de prelucrare 635 mm 940 mm
  Inaltimea piesei 0.8 – 133 mm
  Lungimea minima a piesei 230 mm
  Latimea benzilor abrasive 75 / 100 mm
  Conectare la exhaustare 2 x Ø100 mm
  Greutate neta 332 Kg 440 Kg
  Prezentare video