Instalatii locale de exhaustare cu ciclon

Cere detalii

  Descriere

  Instalatiile de filtrare cu ciclon JCDC ofera optiuni revolutionare de filtrare, impreuna cu cele mai bune performante. Capacitatea sa de adaptare la nevoile de utilizare se face simplu si usor de utilizat. Constructia robusta si o functionare mult mai silentioasa decat a altor instalatii de exhaustare garanteaza confortul in atelierul dvs. pe perioade lungi de timp.

  Instalatiile pe care le oferim sunt potrivite pentru atelierele de dimensiuni mici sau medii. Pana la trei masini pot fi conectate la exhaustor sau il puteti conecta pur si simplu un sistem centralizat de colectare.

  Diferenta fata de alte instalatii de filtrare poate fi observata la exhaustarea masinilor de slefuit sau a altor masini ce produc mult praf fin. Cartusul din dotare are o suprafata mare de filtrare si poate fi curatat fara a fi nevoie sa se demonteze. Acest lucru garanteaza permeabilitate si performanta pe termen lung. Recipientul de colectare a rumegusului este suficient pentru a inmagazina cantitati mari de rumegus si este deasemenea usor de curatat. Recipientul este fabricat din metal si ruleaza pe roti, iar fixarea si eliberarea sa se realizeaza cu doua cleme. Cand se descarca rumegusul din recipientul de colectare nu se intra in contact cu praful fin.

  FILTRU

  Microfiltrul nu preia direct fluxul de aer incarcart cu particule acesta trecand in prima faza prin ciclon, unde particulele mari sunt directionate catre recipientul de colectare, ceea ce imbunatateste performanta sistemului de filtrare. Suprafata cu pliuri a filtrului opreste chiar si cele mai mici particule de pana la 2 microni. In partea inferioara este montat un sac pentru colectarea prafului.

  RECIPIENTUL DE COLECTARE

  Recipientul de colectare, fabricat din metal, este prevazut cu un sistem tip parghie pentru a asigura strangerea sau eliberarea si prevazut cu roti proprii pentru o manevrare simpla si rapida.

  SISTEMUL CICLON

  Sistemul de filtrare in doi pasi, tip ciclon, ofera performante mult mai bune decat exhaustoarele conventionale. Deseurile mari sunt separate in recipientul de colectare inainte de a ajunge la a doua faza de filtrare. Aceasta asigura o aspiratie constanta si performante mari ale unitatii.

  Date tehnice
    JCDC-1.5 JCDC-2 JCDC-3
  Tensiune de alimentare 220 V 3 x 400 V
  Putere motor 1.1 kW 1.5 kW 2.2 kW
  Debit aspirat 1.600 m³/h 2.160 m³/h 2.540 m³/h
  Suprafata filtranta 1.8 m² 2.6 m² 4.2 m²
  Performanta filtrare Min 0.2 microni
  Volum recipient colectare 0.075 m³ 0.13 m³ 0.25 m³
  Volum sac colectare praf 0.55 m³
  Diametrul gurii de conectare Ø150 mm (2 x Ø100 mm) Ø200 mm (3 x Ø100 mm)
  Greutate neta 65 Kg 85 Kg 110 Kg
  Prezentare video